top of page

Uzman Grubu

Public·31 members

Don Film Indian Online Gratis Subtitrat


Don film indian online gratis subtitrat
Don este un film indian de acțiune și thriller din 2006, regizat de Farhan Akhtar și avându-i în rolurile principale pe Shah Rukh Khan, Priyanka Chopra, Arjun Rampal și Boman Irani. Filmul este un remake al filmului omonim din 1978, în care a jucat Amitabh Bachchan. Don spune povestea unui gangster nemilos, care este urmărit de poliție și de un dublu care îi ia locul după ce este rănit grav.


Filmul a fost un succes la box office, fiind al doilea cel mai profitabil film indian din 2006. Filmul a primit și aprecieri critice, fiind lăudat pentru performanțele actorilor, regia, scenariul și coloana sonoră. Filmul a câștigat mai multe premii, printre care Premiul Filmfare pentru cel mai bun actor negativ (Boman Irani) și Premiul IIFA pentru cel mai bun actor în rol negativ (Boman Irani).


Download: https://t.co/AO9sNvH991


Dacă vrei să vezi Don film indian online gratis subtitrat, poți accesa unul dintre următoarele site-uri:  • : Aici poți viziona Don film indian online gratis subtitrat în română, cu o calitate HD. Site-ul oferă și alte filme și seriale indiene online gratis subtitrate.  • : Aici poți găsi Don film indian online gratis subtitrat în română, împărțit în mai multe părți. Site-ul oferă și alte filme și seriale indiene online gratis subtitrate.  • : Aici poți viziona Don film indian online gratis subtitrat în română, fără să ai nevoie de un cont. Site-ul oferă și alte filme și seriale indiene online gratis subtitrate.
Sper că ți-a plăcut acest articol despre Don film indian online gratis subtitrat. Dacă ai alte sugestii sau întrebări, nu ezita să mă contactezi. Te aștept cu drag la următoarele articole despre filme și seriale indiene online gratis subtitrate.
About

Gruba hoş geldiniz! Diğer üyelerle bağlantı kurabilir, günce...

Members

bottom of page